Levensfasen en opvoeding

Kittens zijn ongelofelijk schattige bolletjes fluweel, maar het adopteren van een kitten brengt vaak meer met zich mee dan veel mensen denken.

Wanneer is bijvoorbeeld het beste moment om het kitten daadwerkelijk in huis te nemen? Wat zijn de verschillende levensfasen waar een kitten doorheen gaat? En wat als het te vroeg bij de moeder vandaan gaat?
Moet je een kitten opvoeden? Wat leren ze wel en wat leren ze niet van hun moeder?

Het leven van een kitten is boordevol met ontwikkelingen. Ze ontdekken de wereld al vanaf voor het moment dat hun oogjes open gaan en voor je het weet is de schattige kittentijd voorbij. Maar wanneer is de kat echt volwassen? En wat gebeurt er daarna dan? Hoe oud worden katten eigenlijk en is het waar dat je oude katten niets nieuws meer kunt leren? Wanneer is je kat een senior en wat verandert er dan?

Dit en meer komt aan bod in deze lezing. Met deze informatie op zak, ben je voorbereidt om de beste beslissingen te nemen voor je kitten en/of je kat.

Leuk voor iedereen die overweegt om een kitten of kat te adopteren, maar net zo goed interessant voor iedereen die graag meer wil leren over katten.

button lezing aanvragen